Lagman by Lola Mansurov Разное

Бывшие наши соотечественники Насим и Лола Мансуровы живут во Флориде и ведут блог о фотографии. На нем много советов, можно посмотреть, например, как правильно надо фотографировать еду. Насим хорошо известен в Узнете как создатель популярного сервиса статистики и рейтинга Top.Arbuz.com.  Особенно понравился, конечно же, лагман. С рецептом от Лолы:

Lagman

Lagman (similar to Lo-mein) falls right under the category of perfect, hand-made noodles that will please any child or adult with their softness and flavor. The broth of Lagman is rich, tasty and healthy. It is a Central-Asian dish, with the roots connecting to Chinese and Koren kitchens. There are multiple variations of this dish. I decided to start with the most simple one and gradually introduce you to more complicated ones. You just have to try it out! It might look a little complicated at first. But once you get used to the process, it will become a breeze, I promise! :)

Далее рецепт с иллюстрациями в источнике.

1 комментарий

Добавить комментарий

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Разрешенные HTML-тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Я, пожалуй, приложу к комменту картинку.